Sauskelnės NB 0-5 kg, 62 vnt. | MOONY NATURAL Siciliana.lt

Sauskelnės NB 0-5 kg, 62 vnt. | MOONY NATURAL

28,00 €
Su PVM

Moony Natural sauskelnių paviršiaus sudėtyje yra 100% organinės medvilnės, kuri suteikia joms didesnio purumo bei švelnumo, apsaugo jautrią kūdikio odą bei pasižymi aukštesniu sugeriamumo lygiu.

Kiekis

MOONY NATURAL sauskelnės NB 0-5 kg, 62 vnt.

Moony Natural sauskelnės – revoliucinė japonų kompanijos Unicharm naujovė. Atrodo, kad šias sauskelnes sukūrė pati gamta. Natural – pavadinimas kalba pats už save.

Moony Natural sudėtyje yra pati subtiliausia organinė medvilnė! Sauskelnių sluoksnis, kuris tiesiogiai liečiasi su kūdikio oda, yra visiškai augalinės kilmės, neturi mineralinių aliejų, turi mažą rūgštingumą – tokį pat, kaip ir kūdikio odelė, be to, tuštinimosi metu leidžia išlaikyti rūgščių-šarmų balansą be pakitimo, taip subtiliai apsaugodamos kūdikį nuo sauskelnių bėrimo, paraudimo ir alerginių reakcijų.

Paviršiniame sluoksnyje yra trijų rūšių – alyvuogių, jojobos ir ryžių – natūralūs augaliniai aliejai, pasižymintys drėkinamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu.

Viršutinis sluoksnis pagamintas iš medžiagos be priedų ir kenksmingų medžiagų, todėl sauskelnės yra saugios jautriai kūdikio odai. Pagal „STANDARD 100 by OEKO-TEX®“ sudėtyje nėra jokių priedų iš naftos alyvų, kvapiųjų medžiagų, latekso ar sintetinių dažiklių.

Nesukelia alergijos.

Sertifikuotos

„STANDARD 100 by OEKO-TEX®“ – aukščiausios saugos pluošto pasaulyje ženklas. Be sveikatai pavojingų medžiagų! Saugu žmonėms ir ateičiai! Moony Natural sauskelnių gamintojas Unicham taip pat yra sertifikuotas kaip Japonijos organinės medvilnės asociacijos narys.

Naujos technologijos ir idealus dizainas

Sauskelnių viduje yra skirtingų tekstūrų pluoštas. Priekinė dalis yra smulkių griovelių pavidalo, o zonoje prie kūdikio užpakaliuko yra specialūs įdubimai ir iškilimai, kurie patikimai sulaiko skystas išmatas ir palaiko kūdikio odą švarią.

Išpjova bambutei

Yra tik sauskelnėse naujagimiams (nuo 0 iki 5 kg). Išpjova bambai sukurta taip, kad neužkabintų ir netraumuotų dar neužgijusios kūdikio bambutės.

Labai minkštos ir kvėpuojančios

Moony Natural sauskelnės yra minkštesnės už šilką. Organinė sauskelnių sudėtis, taip pat ypatinga vidinė „vaflinė“ struktūra sudaro geresnę oro cirkuliaciją. Šių sauskelnių lipdukai ir jų tvirtinimo juostelė taip pat yra pralaidūs orui. Todėl nėra grėsmės dėl alergijos, sauskelnių bėrimo, karščio bėrimo ir dirginimo.

Puikus sugeriamumas

Moony Natural sauskelnės puikiai, beveik akimirksniu, sugeria ir išlaiko viduje daug drėgmės. Tuo pačiu sauskelnių paviršius išdžiūsta beveik per kelias sekundes, kaip ir kūdikio oda.

Minkštos, tamprios ir patvarios elastinės juostos

Unikali Soft Retch medžiaga, kuri naudojama Moony Natural sauskelnių juostose, puikiai tempiasi, kaip ir plonas trikotažas. Štai kodėl sauskelnės švelniai priglunda prie kūdikio juosmens ir kojyčių, nepalikdamos jokių žymių ant kūno.

Tylūs ir patvarūs lipdukai

Moony Natural sauskelnių užsegimai išlaiko lipnumą net ir atsegus daug kartų. Jie taip pat visiškai tylūs – galima pakeisti sauskelnes, netrikdant vaiko saldaus miego.

Drėgmės indikatorius

Moony Natural sauskelnių spalvos indikatorius – juostelės, kurios keičia spalvą prisipildžius skysčiu – yra ypač jautrus ir reaguoja beveik akimirksniu.

PATARIMAS! 

Jei vaiko svoris artėja prie viršutinės svorio ribos, nurodytos ant sauskelnių pakuotės, geriau rinktis didesnį dydį.

Įvertinimas 
2023-10-22

Eglė

Puikios! Labai švelnios, minkštos, malonios liesti sauskelnės, gerai sugeriančios drėgmę ir nedirginančios odos. Mūsų atveju nuo 4,5 kg jau norėtųsi didesnio dydžio.

Parašyk atsiliepimą

16 kitų prekių toje pačioje kategorijoje:

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį