• Išpardavimas!
  • −20%
Vonios ir dušo gelis, 250 ml | UNICO Siciliana.lt

Vonios ir dušo gelis, 250 ml | UNICO

12,99 €
10,39 € Sutaupote 20%
Su PVM

Kasdieniam prausimuisi, taip pat intymiajai higienai.

Kiekis

UNICO vonios ir dušo gelis, 250 ml

Švelnus vonios ir dušo gelis Unico rekomenduojamas kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų jautrios, lengvai sudirginamos, į alergiją linkusios odos priežiūrai. Puikiai tinka kasdieniam prausimuisi. Tinka intymiajai higienai.

Sukurtas iš natūralių ingredientų, tokių kaip Hamamelio vanduo, avižų branduolių ekstraktas, ryžių sėlenų aliejus, UNICO vonios ir dušo gelis suteikia odai švelnumo ir padeda išvengti odos sausumo ir dehidratacijos.

Hipoalerginis produktas, sukurtas taip, kad sumažintų alergijos riziką.

Pagamintas Italijoje.


Naudojimas

Pilkite tiesiai į vandenį arba ant sudrėkintos kempinės ir masažuojamaisiais judesiais paskirstykite ant kūno. Kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu. Švelniai nusausinkite odą.


Dėmesio!

Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenurykite. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Esant alergijai vienam ar keliems ingredientams, nenaudokite. Nenaudokite ant pažeistos odos. Nenaudokite produkto, jeigu jo pakuotė pažeista. Dėl ingredientų kilmės, skirtingų partijų produkto išvaizda gali skirtis – tai neturi įtakos produkto kokybei.


Laikymo ir naudojimo ypatumai

Laikykite sausoje vietoje, 5–25 °C temperatūroje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Produktas išlaiko savo savybes tik tinkamai laikomas nepažeistoje pakuotėje.

Rekomenduojama sunaudoti per 6 mėn. nuo atidarymo.


Ingredients

Aqua, Cocamidopropyl betaine, Lauramine oxide, Hamamelis virginiana leaf water, Glycerin, Lactic acid, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, PEG-7 glyceryl cocoate, Almond oil glycereth-8 esters, Sodium lauroamphoacetate, Polyquaternium-7, Panthenol, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Avena sativa kernel extract, Ascorbic acid, Oryza sativa bran oil, Tocopheryl acetate, Tetrasodium glutamate diacetate, Lecithin, Stearyl glycyrrhetinate, Aroma.

Įvertinimas 
2021-02-19

Aistė

Šį gelį šeimoje naudojame jau ilgą laiką, o ši, mažesnė pakuotė, labai patogi keliaujant.

Parašyk atsiliepimą

Jums taip pat gali patikti

16 kitų prekių toje pačioje kategorijoje:

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį