Pardavimų TOP 5: UNICO vonios ir dušo gelis

person Posted By: Eglė Petniūnaitė list In: Cosmetics On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1932

UNICO vonios ir dušo gelis nuo pat mūsų veiklos pradžios neužleidžia savo vietos pardavimų TOP 5-uke. Kuo jis ypatingas?

UNICO vonios ir dušo gelis (UNICO Baby Fluid) nuo pat mūsų veiklos pradžios neužleidžia savo vietos pardavimų TOP 5-uke. Išbandę šį prausiklį, jo populiarumu nesistebi. Taigi kuo jis ypatingas?

Visų pirma, tai yra dermokosmetinis produktas, sukurtas bendradarbiaujant su dermatologais ir gali būti naudojamas ne tik sveikai, bet ir pažeistai odai.

UNICO vonios ir dušo gelis yra drėkinantis ir sveiką odos balansą atkuriantis produktas, tinkamas kasdieniam naudojimui. Jis taip pat minkština ir ramina odą. Jeigu įprastai po maudymosi atsiranda odos tempimo ar sausumo jausmas, šis produktas padės to išvengti.

Jautri, į alergijas linkusi oda? Dermatitas ar kitos nemalonios odos problemos? Drąsiai rinkitės UNICO vonios ir dušo gelį. Sudėtyje esantys natūralūs ingredientai, tokie kaip hamamelio vanduo, avižų branduolių ekstraktas, ryžių sėlenų aliejus padės išvengti odos sausumo ir dehidratacijos bei suteiks odai švelnumo.

Šį produktą galima naudoti visai šeimai, jis tinka kūdikiams, vaikams ir suaugusiesiems. Naudokite jį naujagimiui nuo pat gimimo: nemaža tikimybė, kad išvengsite „lopšio kepurės“ (naujagimių luobelės).

Šį produktą galima naudoti ir intymiajai higienai.

Norite putų pilnos vonios? Pabandykite jas pasidaryti su UNICO vonios ir dušo geliu!

Nerami gavos oda? Jaučiate sudirgimą, atsirado pleiskanų? Išbandykite UNICO vonios ir dušo gelį vietoje šampūno.

Erzina išsausėjusi, pleiskanojanti kojų oda? Jau žinote, ką rinktis!

UNICO vonios ir dušo gelis yra hipoalerginis produktas, itin švelnus ir tinkamas naudoti kiekvieną dieną. Jame nėra mineralinių aliejų, SLS, SLES, parabenų, alkoholio, dažiklių, silikonų ar gyvūninės kilmės ingredientų.

STERILFARMA įgyvendina NATURAL GREEN projektą ir siekia, kad ne tik produktų sudėtis būtų nepriekaištinga, bet ir produktų pakuotės – ekologiškai tvarios.

In Same Category

Related by Tags

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password