SILVANA "vaikystės kvapas"

person Posted By: Eglė Petniūnaitė list In: Cosmetics On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1846

1939 metais Neapolio pediatrijos klinikos užsakymu buvo sukurtas natūralus vaistažolių mišinys voniai, kuris sėkmingai gydė peršalimą ir gerino mažųjų miegą – taip prasidėjo įmonės LABORATORIO SILVANA istorija.

Šis mišinys voniai, kaip ir kiti, vėliau SILVANA laboratorijoje sukurti kūno higienos ir odos priežiūros produktai, iki šiol garsėja savo nekintančiu ir kultiniu tapusiu kvapu, jau kelioms kartoms žadinančiu vaikystės prisiminimus...

Visi SILVANA produktai yra sukurti Italijoje su aistra kokybei ir tradicijai, naudojant natūralias medžiagas ir laikantis aukščiausių kokybės ir saugos standartų.

SILVANA vonios ampulės – iki šiol plačiausiai paplitęs ir labiausiai medikų vertinamas SILVANA produktas. Kvapioji vonios ampulė, kurios sudėtyje – augaliniai ekstraktai ir eteriniai aliejai, minkština odą, lengvina kvėpavimą, ramina ir gerina miegą.

Šis produktas naudingas ne tik šaltuoju metų laiku, bet ir karštomis vasaros dienomis, nes sudėtyje esantys eteriniai aliejai puikiai atgaivina.

  • Sudėtyje esantis kalninių pušų eterinis aliejus veikia antibakteriškai, atlaisvina kvėpavimo takus, todėl puikiai tinka esant bronchitui, rinitui, sinusitui.
  • Rozmarinų eterinis aliejus veikia prieš kvėpavimo takų uždegimą.
  • Eukaliptų aliejus skystina nosies gleivinės išskyras.
  • Saldžiųjų apelsinų ir melisos aliejai ramina ir atpalaiduoja.

Vieną kvapiąją 5 ml ampulę rekomenduojama naudoti 15–20 l vandens. Supilkite kapsulės turinį į šiltą vandenį (rekomenduojama 37 °C) ir išmaišykite. Galima naudoti kiekvieno maudymosi metu.

Mišinys veiksmingas ne tik vonioje, bet ir garintuve: įlašinkite kelis produkto lašelius į garintuvą ir mėgaukitės sklindančiu maloniu kvapu!

Įsigykite ČIA.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password