Jūros kempinės: kur naudoti?

person Posted By: Eglė Petniūnaitė list In: Sponges On: comment Comment: 0 favorite Hit: 2658

Jūros kempinė – tai natūralus produktas, turintis antibakterinių savybių, jūros mineralų, jodo. Todėl nenuostabu, kad populiariausia jūros kempinių naudojimo sritis – veido ir kūno higiena. Tačiau tai – ne riba! Skaitykite toliau...

Jūros kempinė – tai natūralus produktas, turintis antibakterinių savybių, jūros mineralų, jodo. Todėl nenuostabu, kad populiariausia jūros kempinių naudojimo sritis – veido ir kūno higiena. Tačiau tai – ne riba! Skaitykite toliau...

Atsibodo vatos diskeliai? Norisi natūralaus, ekologiško veido valymo varianto? Jūros kempinės čia puikus pasirinkimas. Maža, smulkių porų jūros kempinė puikiai tinka ne tik kasdieniam veido valymui, makiažo nuvalymui, bet ir kaip kempinėlė makiažo pagrindui ar drėgniems šešėliams padengti. Kasdieniam veido valymui, makiažui naudokite balintą kempinėlę, o retesniam naudojimui, veido šveitimui, porų valymui – nebalintą. 

Jūros kempinės naudingos ne tik veido, bet ir kūno odai. Jos ne tik nuvalo negyvas odos ląsteles, bet kartu ir masažuoja odą, skatina kraujo mikrocirkuliaciją. Nuolat naudojant jūros kempines veido ir kūno higienai, greitai pastebėsite, kad oda tampa gražesnė, švelnesnė, skaistesnė.

Įdomu, kaip dar galite panaudoti jūros kempines? Išbandykite jas virtuvėje – indų plovimui, paviršių valymui... Jūros kempinės lengvai iš savęs pašalina visus nešvarumus, pačios yra bekvapės ir nekaupia aplinkos kvapų, veikia antibakteriškai, todėl tai vienas higieniškiausių virtuvės pagalbininkų.

Išbandykite jūros kempines ir plaudami ar valydami savo automobilį – greitai pastebėsite, kad kempine lengviau pašalinsite nešvarumus, neraižydami paviršių, sunaudosite mažiau valymo priemonių ir rezultato pasieksite greičiau.

Esate meniškos sielos žmogus? Išbandykite kempines dailei, amatams, dekoratyviam sienų ar baldų dažymui ar net meno objektų restauravimui!

Turite augintinį, kuriam grįžus iš lauko plaunate letenėles? Darykite tai jūros kempine! Maudykite savo augintinį naudodami jūros kempinę – paprastai gyvūnai į maudymą jūros kempine reaguoja daug ramiau, lengviau galima nuplauti net tokias vietas, prie kurių gyvūnas lengvai neprisileidžia, pvz., akių kampučiai. 

Tai yra populiariausi jūros kempinių panaudojimo būdai, bet tuo nereikėtų apsiriboti, todėl linkime kūrybiško požiūrio ir laisvės vaizduotei! 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password